ESSENTIAL YOGA SPECIALS

Zoek je naar meer verdieping en lijkt het je heerlijk om een extra lange yogales te ervaren waarin ruimte is voor meer dan alleen de houdingen? Meld je dan aan voor een yogaspecial!

Child's Pose

Vertrouwen

18/9

warrior pose

Kracht

15/11

Pilates Pose

Balans

16/10

Yoga at Home

Liefde

13/12

Vrijdag 18 sept: VERTROUWEN

In deze yin yoga les van 90 minuten werken we aan het vergroten van ons vertrouwen; in onszelf, in het leven en in het universum. Wil jij meer durven vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie, of heb je moeite met het loslaten van controle? Meld je dan zeker aan voor deze special.

Vrijdag 16 okt: BALANS  LET OP: DEZE SPECIAL IS VOLGEBOEKT. AANMELDEN VOOR DE RESERVELIJST KAN WEL.

Zoek je naar meer balans in je leven en rust in je hoofd? In deze yogales van 90 minuten maken we een combinatie van yin houdingen en hatha flow yoga. We zoeken verstilling en keren de aandacht naar binnen, zodat we daarna vanuit onze kern onze balans kunnen zoeken in de verschillende hatha houdingen. Door de combinatie van deze twee stijlen voel je je na de les fitter, rustiger en meer in balans.

Zondag 15 nov: KRACHT

In deze hatha flow yogales van 90 minuten gaan we op zoek naar onze innerlijke kracht met een mooie flow aan warrior asana's en krachtige ademhalingtechnieken. Kun jij wel wat extra kracht en zelfvertrouwen gebruiken? Wees dan welkom in deze special.

Zondag 13 dec: LIEFDE

Als afsluiter van het jaar staat er weer een mooie yin/yang special gepland met als thema liefde. In deze yogales van 90 minuten ligt de nadruk op ons hart en houdingen die ons helpen om ons open te stellen voor liefde, zowel van anderen als onszelf. Tijd voor een beetje TLC voor jezelf!

Naast de specifieke houdingen ondersteunen we elk thema met bijpassende ademhalingsoefeningen, visualisaties en het gebruik van essentiële oliën die ons helpen de verdieping op te zoeken en een diepere ontspanning te ervaren.

Kosten:

Leden €15

Niet-leden €20

Aanmelden kan door op bovenstaande button te klikken.

Vermeld dan even in jouw naam, telefoonnummer en welke special(s) je mee wil doen.