• Elena

Nieuwe website voor Relax!

Bijgewerkt: 28 mrt 2020

Het heeft even geduurd maar hij is er: een nieuwe website voor Relax! Hier kun je alle informatie vinden over mijn diensten en zelfs online boeken en betalen!


Mijn idee was om een yogacursus te ontwikkelen voor starters in yoga, dat is ondertussen gelukt en de eerste cursus is nu gestart. Hopelijk kan in mei de tweede cursus starten, maar in deze rare tijden weet je maar nooit. Ondertussen vind je het misschien interessant om te weten dat er per 8 april ook een online versie beschikbaar komt.


Daarnaast wilde ik graag yin yoga gaan geven, omdat ik yin yoga heel waardevol vind als tegenhanger voor de drukke maatschappij waarin we leven. We moeten altijd bereikbaar zijn, altijd 'aan' staan. Yin yoga helpt je even te ontkoppelen, vertragen en de focus te verleggen van denken naar voelen. Omdat ik yin yoga een rustige vorm van yoga is, met vooral zittende en liggende houdingen, is deze stijl geschikt voor een heel brede doelgroep.


Ook kwam ik op het idee om een les aan te gaan bieden voor mensen die kampen met rouw, verlies en/of een burn-out. Bij zulke ingrijpende gebeurtenissen in je leven kan je vaak wel wat extra aandacht en ondersteuning gebruiken. Momenten van ontspanning en momenten om je hoofd stil te zetten en aandachtig te voelen wat er binnen in jou gaande is. Alleen door je gevoelens toe te laten en ruimte te geven komen we dichter bij onze kern en kunnen we verwerken wat er gebeurd is. Ik wil mensen deze ruimte bieden, een veilige plek waar je even niet hoeft te praten over wat er gaande is en je volledig jezelf kan en mag zijn.


In deze les reik ik handvatten aan zoals ademhalingsoefeningen, meditatie en zachte yogahoudingen om de aandacht naar binnen te keren, je gedachten even stil te zetten en te voelen hoe het echt met je gaat. Het kan heel geruststellend zijn om te weten dat je naar een les gaat waar iedereen zich op een moeilijk punt in hun leven bevindt. Te weten dat je niet alleen bent, dat het niet gek is dat je je zo voelt en dat het ok is als je even je tranen de vrije loop geeft of de ruimte even wil verlaten om tot jezelf te komen.


Mijn doel is om iedereen in mijn lessen een welkom en veilig gevoel te geven en te begeleiden op een pad van zelfzorg en zelfcompassie. Hoe beter we voor onszelf zorgen, hoe beter we ook voor anderen kunnen zorgen.


Namasté,

Elena

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven